Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nous continguts al web Palmaculturaoberta

Palma, 19 de març de 2020.- El web Palma Cultura Oberta té nous continguts. La plataforma habilitada per l’àrea de cultura per gaudir de continguts culturals des de casa, s’ha enriquit amb noves col·laboracions. Aquestes propostes surten de professionals de la cultura i també de recomanacions del personal de la regidoria.

Entre les recomanacions dels professionals i creadors que s’han penjat es troben les de la directora de Es Baluard, Imma Prieto, de la coreògrafa Maria Antònia Oliver, el director d’escena Joan Fullana, el pianista Joan Travé, la companyia “Las Primas de Bàrbara” i el crític musical Ferran Pereyra. La nòmina de creadors i professionals anirà augmentant les pròximes setmanes.

També s’han ficat nou contingut a l’apartat de selecció de la regidoria. S’ha penjat un article del cronista de la Ciutat, Bartolomé Bestard, que parla de la plaga de la pesta. La conservadora del Castell de Bellver, Magdalena Rosselló, ha seleccionat per la web un documental dels presoners que du per títol “Ombres”

Per altra banda, la web també ofereix l’enllaç a una selecció de pel·lícules del Atlantida Film Fets mitjançant uns codis. Aquest oferiment gratuït de la plataforma FILMIN ha tingut molt bona acceptació. En dos dies pràcticament s’han exhaurit els 5.000 codis que oferien de cinema en streaming.

El regidor de cultura ha explicat que “la plataforma s’està enriquint amb noves propostes culturals per gaudir des de casa. Estem en contacte amb el teixit local i amb iniciatives com el cinema gratuït oferit per FILMIN. Aquesta iniciativa de www.palmaculturaoberta.com creixerà per donar resposta cultural a aquest temps de crisis.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email