Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar Social ha donat aquests dies 321 ajudes econòmiques a 583 famílies per un valor de més de 200 mil euros.

Palma, 21 de març de 2020.- Des de dilluns dia 16 de març i fins avui l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma ha posat en marxa 321 ajudes econòmiques per tal d’atendre 583 famílies vulnerables davant la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. En total, s’han donat 97 ajudes per a habitatge i 224 per cobrir necessitats bàsiques per un import de 200.389,52 euros. A més, en aquest període també s’ha reforçat el repartiment de menjar a domicili i s’ha arribat a 700 llars.

Tots els centres municipals de serveis socials estan funcionant amb els equips de guàrdia i atenent les situacions d’urgència i redirigint les necessitats d’acompanyament. El Servei d’Ajuda a Domicili continua donant el seu servei i dels 1034 casos que se segueixin diàriament, només 115 han demanat suspendre el servei temporalment. Se’ls fa, però, seguiment telefònic mentre són els familiars qui tenen cura d’ells.

Els casals d’autonomia i centres de dia, en canvi, romanen tancats i es fa un seguiment personalitzat, cada dia, als 205 usuaris. 4 d’ells han passat a tenir ajuda a domicili i 99 reben el menjar a casa.

D’altra banda, el departament també ha oferit ajuda a la Creu Roja per a la cobertura de necessitats alimentàries de 10 persones majors per un valor de 1500 euros.

El tinent de regidor de Benestar Social, Antoni Noguera, ha destacat que en moments com aquests l’objectiu del consistori i de la regidoria és que no quedi ningú desatès i oferir la màxima ajuda i suport a les persones vulnerables.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email