Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Continguts infantils també a Palma Cultura Oberta

Pàgina d”inici de palmaculturaoberta

Palma, 23 de març de 2020.- Palma Cultura Oberta, la plataforma de continguts culturals per gaudir des de casa, ha incorporat continguts infantils. Es tracta d’un espai web habilitat per l’àrea de Cultura, per donar alternativa al tancament dels centres d’art, biblioteques, teatres municipals i altres llocs de cultura de ciutat. La plataforma s’ha anat enriquit amb noves col·laboracions de diferents agents culturals, professionals o creadors i ara arriba amb propostes pels més petits. Tot un seguit de llibres, vídeos i altres continguts per a infants.

Aquest dilluns 23 de març, s’han penjat les recomanacions de Cecília Giménez, coneguda pels més petits com la Fada Despistada. Les noves recomanacions de biblioteques també se centren en els nins, amb propostes de lectures infantils. També la Fundació Miró incorpora avui nous continguts. El departament d’educació del Centre d’Art ubicat a Cala major selecciona nous continguts per als més petits. 

D’altra banda, Palma Cultura Oberta també enllaça la posada en marxa d’iniciatives similars per gaudir de la cultura a casa. En aquest sentit, s’ha incorporat Finestres Obertes, Teatre Principal i en breu el Festival #SomTantissimesDesDeCasa.

Cal destacar que el sistema de préstec online “Ebiblio”, que també ofereix el portal, ha triplicat la demanda respecte l’any anterior. En la primera setmana d’estat d’alarma s’han fet 1000 préstecs d’ebooks a través d’aquesta plataforma.

“Hem enriquit PalmaCulturaOberta amb continguts per a infants. La plataforma és un espai en moviment i està pensat per a tota la família. S’està enriquint amb noves propostes culturals per gaudir des de casa. És molt important destacar que espais com la Fundació Miró estan fent seleccions i pujant més contingut”, ha explicat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email