Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’IME incorpora al seu web recursos en línia a través de la nova secció “Entrena i cuida’t a casa”

Palma, 22 de març de 2020.- L’Institut Municipal de l’Esport respon a la situació excepcional d’alerta sanitària amb una proposta digital oberta a tota la ciutadania, amb l’objectiu de mantenir l’activitat física i els hàbits saludables durant el temps de confinament domiciliari sota el lema “Entrena i cuida’t a casa”.

Davant les circumstàncies extraordinàries que impedeixen assistir de forma presencial a les activitats i les rutines dels usuaris, l’IME posa a disposició de la ciutadania recursos en línia al seu web per a oferir rutines, recomanacions, classes virtuals i reptes, dirigits a tots els grups de població. Els continguts s’aniran publicant progressivament i es compartiran també a les xarxes socials.        

En concret, aquest nou espai disposa de nou apartats on s’aniran incorporant audiovisuals de suport de diferents activitats i consells nutricionals, gràcies a la col·laboració de molts professionals, clubs, entitats, esportistes i institucions que s’estan sumant a la iniciativa amb l’objectiu d’animar els ciutadans a dedicar un temps a l’exercici i poder establir així unes rutines de manera senzilla i amb elements que es puguin trobar a casa.

Els diferents apartats recolliran aquests dies exercicis dels programes habituals com pilates, ioga, manteniment, reptes per a escoles municipals, activitats amb infants, exercicis per a gent gran, propostes per a persones amb mobilitat reduïda, o exercicis d’intensitat alta, entre d’altres. 

D’altra banda, el web també disposa d’una secció que recull tres exposicions virtuals, un recopilatori d’imatges de les mostres itinerants de “Pioneres, origen de l’esport femení a Espanya”, “Dones de Palma, dones esportistes, dones campiones”, ambdues del programa Palmadona, i “El armario Deportivo abre sus puertas” amb material educatiu per a impulsar la tolerància, el respecte i l’acceptació de la diversitat de rols, d’identitat de gènere i d’orientacions afectivosexuals al món de l’esport.

El servei d’atenció als usuaris es manté a través dels canals habituals, al telèfon 971 28 18 70, correu electrònic ime@palma.cat i xarxes socials.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email