Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT remarca la importància de validar amb targeta ciutadana i actualitza el llistat d’establiments on es poden efectuar les recàrregues

Palma, 25 de març de 2020.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) reitera l’agraïment a la ciutadania que aquests dies està quedant a casa. En aquest sentit, les dades de passatge de l’EMT del darrer cap de setmana i d’aquesta setmana  demostren el civisme i la responsabilitat de la ciutadania.

L’EMT recorda des del dilluns dia 16 de març i com a mesura de seguretat ocasionada per la crisi sanitària del COVID-19,  únicament s’admet el pagament amb targeta ciutadana  o targetes pre venda al bus i no es permet abonar el bitllet en metàl·lic.

Per aquest motiu, des d’avui l’EMT posa a disposició de la ciutadania un llistat actualitzat amb gairebé 100 punts i les seves corresponents adreces on es poden recarregar targetes i que romanen oberts (adjuntam llistat) .

Aquest llistat es pot consultar també al següent espai web: http://www.emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega.

La importància de validar els viatges

En aquest sentit, l’EMT remarca que és summament important que tothom que puja al bus validi els viatges amb targeta. Aquest gest, validar el viatge, permet  disposar de dades actualitzades per poder ajustar el servei a la demanda. En moments com l’actual, en que s’ha fixat una ocupació màxima d’un 33% de l’aforament de cada bus per garantir el compliment de les mesures de seguretat que estableixen una distància entre persones, per a l’EMT és summament important disposar de dades reals i actualitzades de passatge, cosa que només és possible si tothom valida el viatge.

Informació actualització horaris línies de bus

Des d’avui s’han adaptat els horaris de l’EMT a la situació ocasionada per al crisi sanitària que reflexa un descens continuat de passatgers. Així, les línies A2 (Aeroport-Arenal); L1 (Portopí-Palau de Congressos), L2 (circular centre històric) L9 (Son Espanyol-Sindicat); L22 (Cala Blava-plaça d’Espanya); L32 s’Arenal-Sindicat) i L34 (Son Espases-Son Gibert) deixen de prestar servei pel descens continuat del passatge. Tota la informació dels horaris actualitzada es pot trobar al següent enllaç: http://www.emtpalma.cat/ca/avis/-/aviso/adaptacio-del-servei-a-la-situacio-provocada-pel-covid-19/3850

Regles per als usuaris

Als busos de l’EMT, es prega als usuaris que triïn els seients que considerin oportuns intentant guardar les distàncies que considerin necessàries tal com s’ha anat advertint en els darrers dies. En cas d’anar drets, es prega que facin exactament el mateix. Cal recordar, a més que, l’accés al bus de l’EMT es realitza obligatòriament per la segona porta enlloc de la per la porta del conductor/a. Ordenadament, els usuaris han d’adreçar-se a la part davantera per validar el títol del seu viatge.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email