Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La pagesia de Sant Jordi col·labora amb l’Ajuntament en les tasques de neteja desinfectant de la Casa Blanca, s’Aranjassa, el Pil·larí i Sant Jordi

Pla de Sant Jordi, Palma

Palma, 31 de març de 2020,- La pagesia del Pla de Sant Jordi, coordinats per Unió de Pagesos, col·laboraran amb les tasques de neteja desinfectant que coordina l’Ajuntament de Palma.

Una dotzena de tractors se sumaran a les tasques i està previst que realitzin la neteja dels carrers des nuclis de la zona del Pla de Sant Jordi: el propi nucli de Sant Jordi, la Casa Blanca, s’Aranjassa i el Pil·larí.

Una dotzena de tractors realitzaran les accions de neteja desinfectant els dimarts i divendres.

Unió de Pagesos es va oferir fa uns dies per realitzar aquesta tasca i s’han coordinat amb l’equip de Qualitat Urbana d’EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l’aigua i també s’entregarà 600 litres de lleixiu (24 barrals de 25 litres per a cada tractor). Els pagesos aportaran els seus vehicles i la seva feina voluntària. Des de l’Ajuntament i des d’EMAYA s’agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per fer front a l’expansió del coronavirus.

Les neteges en principi estan previstes per cada dimarts i divendres i no es descarta ampliar a altres zones.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email