Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort aprova l’abonament de 408.276,8 euros de subvencions a federacions i associacions veïnals

Palma, 1 d’abril de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui l’abonament immediat de 408.276,8 euros corresponents als projectes presentats i justificats per part de federacions i associacions veïnals durant l’exercici de 2019.

L’objectiu del consistori és que les entitats rebin els doblers de projectes i / o despeses ja executades per tal de poder continuar amb les activitats festives, socioculturals i socioeducatives que els permetin esdevenir subjectes actius en la construcció d’una societat més democràtica i participativa.

Les factures presentades corresponen a activitats tant de caràcter estable com puntuals, així com accions de sensibilització i dinamització de la participació ciutadana.

Aquests ajuts corresponen a la convocatòria pública de subvencions per federacions i associacions de veïnats aprovades pel consistori per al període de 2019, 2020 i 2021 i que són d’1.707.000 euros.

Amb aquestes subvencions es vol afavorir la cooperació entre l’Ajuntament de Palma i el teixit associatiu sense ànim de lucre, impulsant el treball en xarxa entre entitats, millorant la cohesió social del seu entorn i de la ciutat, promovent l’associacionisme i les propostes que potenciïn serveis i activitats d’interès general, fomentant valors socials i culturals, així com engegant noves formes de participació.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email