Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern aprova la demolició de les construccions existents a l’Aigua Dolça per un valor de 76.663,70 euros

Palma, 1 d’abril de 2020- La Junta de Govern local ha aprovat avui el projecte de demolició de les construccions existents al solar de l’Aigua Dolça. És un projecte previ per poder aprovar els plecs de construcció de l’equipament i compta amb un pressupost de 76.663,70 euros (IVA inclòs).

El projecte de nou equipament està inclòs dins l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) Pla Litoral de Ponent, que compta amb finançament dels fons europeus FEDER. Això permet subvencionar bona part de la intervenció al 50 per cent. La contractació de l’obra ha d’estar enllestida al més aviat per mantenir el calendari d’inversions previstes. L’equip de Govern considera que l’Estratègia DUSI Pla Litoral de Ponent, que aposta pel desenvolupament social i econòmic,  és de gran importància en aquests moments per a la ciutat.

Es tracta d’un equipament que vol donar servei al barri i recuperar la memòria històrica de la natació de la Ciutat. El projecte preveu la construcció d’una piscina de 25x12m i 6 carrils, i amb un solàrium i una zona de saunes. És un edifici flexible que compta amb fins a 7 espais polivalents. A més, permet que les principals activitats es desenvolupin de forma independent les unes de les altres: aparcament, restaurant, i centre esportiu.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email