Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat invertirà 199.780 euros en rehabilitació d’un edifici del Patronat Municipal d’Habitatges

Imatge d’arxiu de la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

Palma, 1 d’abril de 2020.- La Junta de Govern celebrada avui ha aprovat aquest dimecres el Projecte i el plec de condicions tècniques del canvi de coberta a l’edifici plurifamiliar aïllat, ubicat al carrer Editor Prats 1 i 1a de Palma, titularitat del Patronat Municipal d’Habitatges per un import de 199.780,03 euros. Aquest projecte és una passa més en la tasca de rehabilitació d’habitatges del Patronat que ha posat en marxa Model de Ciutat.

En aquests moments el Patronat també té procés de licitació les obres de canvi de coberta de dos edificis més situats al carrer Aragó número 246  i de l’Edifici del Tirador, ubicat al carrer de Miquel dels Sants Oliver.

Model de Ciutat continua impulsant la rehabilitació d’habitatges i aquest dimecres s’ha aprovat un projecte per invertir 199.780 euros a l’edifici ubicat al carrer Editor Prats titularitat del Patronat Municipal d’Habitatge.

La intervenció està pressupostada en gairebé un milió i mig d’euros, provinents del romanent del 2018. El procés d’adjudicació s’ha vist afectat per la paralització dels terminis a causa de l’estat d’alarma i es reprendrà tot d’una finalitzi.

En total, es rehabilitarà la coberta de 85 dels 386 habitatges que gestiona el Patronat (12 en el projecte aprovat avui). L’actuació també inclou un canvi d’instal·lacions de sanejament i la millora del comportament tèrmic de l’edifici.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email