Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El personal sanitari i de serveis que es desplaci als hospitals de Son Espases i Son Llàtzer viatjarà gratis als busos de l’EMT

Palma, 3 d’abril de 2020.- A partir de demà dissabte la xarxa de busos de l’EMT permetrà viatjar de forma gratuïta a tot el personal sanitari i de serveis (neteja, cuines, zeladors, etc)  que s’identifiqui com a treballador/es dels dos centres hospitalaris públics, Hospital Universitari de Son Espases i Son Llàtzer per desplaçar-se als seu lloc de treball. Aquesta identificació s’haurà de realitzar amb el distintiu que cada centre lliuri al seu personal.

Amb aquesta mesura,  l’Empresa Municipal de Transports i l’Ajuntament de Palma volen facilitar els desplaçaments amb transport públic als treballadors/es dels Hospitals de referència mentre duri l’estat d’alarma ocasionat per la crisi sanitària de la covid-19.

El disseny del servei ha prioritzat especialment garantir la capacitat dels busos a les hores d’entrada i sortida de torns del personal que treballa. Així, quan es necessari es dota de dos busos determinats horaris per garantir que es compleix l’aforament màxim d’un 33% a l’interior dels vehicles.

A més, des de demà les línies L29 (Son Espases-plaça Progrés) i L39 (Son Espases-Palau de Congressos) s’ajusten perquè els treballadors puguin arribar als seus respectius torns de cap de setmana amb 10 minuts d’antelació. Així mateix, la L33 (Son Espases-Son Fuster) manté l’horari laborable durant el cap de setmana i avança la seva primera sortida a les 6:15  (abans sortia a les 7.00 hores) per assegurar que els treballadors arriben al primer torn.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email