Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els pagesos del Pla de Sant Jordi col·laboren amb l’Ajuntament en les tasques de neteja desinfectant de la Casa Blanca, s’Aranjassa, el Pil·larí i Sant Jordi

Pagesos del Pla de Sant Jordi realitzant tasques de desinfecció a la Casa Blanca.

Palma, 8 d’abril de 2020,- Els pagesos del Pla de Sant Jordi han col·laborat en les tasques de neteja desinfectant que coordina l’Ajuntament de Palma, realitzant diverses actuacions, fins ara els dia 3 i 7 d’abril.

Divendres dia 3 d’abril, una dotzena de tractors i 12 persones voluntàries realitzaren una acció de neteja amb els seus vehicles als carrers del nucli de població de Sant Jordi.

Ahir capvespre, dia 7 d’abril, la neteja es va fer extensiva, a més Sant Jordi, als nuclis de la Casa Blanca, s’Aranjassa i el Pil·larí. Varen participar 15 vehicles i més de 35 voluntaris.

Unió de Pagesos es va oferir la setmana passada a realitzar aquesta tasca i s’han coordinat amb l’equip de Qualitat Urbana d’EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l’aigua i també el lleixiu; cada dia s’han utilitzat 360 litres de lleixiu, diluït en uns 200.000 litres d’aigua.

Els pagesos aporten els seus vehicles i la seva feina voluntària. Des de l’Ajuntament i des d’EMAYA s’agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per fer front a l’expansió del coronavirus.

Les neteges en principi estan previstes per cada dimarts i divendres i no es descarta ampliar a altres zones.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email