Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT amplia la gratuïtat del servei de bus per a tot el personal sanitari tant de centres públics com privats

Palma, 8 d’abril de 2020.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) permetrà des de demà que tot el personal sanitari i de serveis que treballi a centres sanitaris tant públics com privats pugui desplaçar-se de forma gratuïta amb el bus fins al seu centre de treball mentre duri l’estat d’alarma.

Amb aquesta mesura s’amplia la gratuïtat al bus per al personal sanitari i de serveis que s’implantà de forma inicial dia 4 d’abril a tota la xarxa per als treballadors dels hospitals de Son Espases i Son Llàtzer.

Arran de la bona acollida que ha tingut aquesta mesura, i per tal de continuar contribuint a facilitar els desplaçaments d’aquests treballadors i treballadores que, en molts casos, realitzen torns i treballen de forma més intensa amb motiu de l’estat d’alarma ocasionat per la crisi sanitària de al covid-19, l’EMT ha decidit ampliar la gratuïtat.

Així, tal i com ja es fa amb els treballadors/es dels Hospitals Universitari de Son Espases i Hospital de Son Llàtzer, el personal sanitari i de serveis haurà de mostrar el seu distintiu de treballador/a del centre quan pugi al bus per poder viatjar de forma gratuïta.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email