Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament reprèn les obres del dipòsit de laminació i del col·lector interceptor

Palma, 14 d’abril de 2020.- L’Ajuntament de Palma ha reprès les obres del dipòsit de laminació i del col·lector interceptor que quedaren suspeses amb l’aturada d’activitats no essencials marcada pel Reial decret llei 10/2020, el termini del qual fa finalitzar ahir. Les obres continuen amb les mesures de seguretat que s’han fixat i que cerquen garantir, en tot moment, la seguretat dels treballadors i treballadores davant la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Les obres del tanc o dipòsit de laminació (devora la depuradora EDAR2) i del col·lector interceptor són al polígon de Son Morro, on es fa un dels pous d’accés al col·lector. 

Aquestes obres han estat aturades només els 15 dies d’aplicació de mesures més estrictes. Les altres obres que s’aturaren al principi de la declaració de l’estat d’alarma es troben en diferents fases administratives, però no es fa feina al carrer.

Es segueixen realitzant reparacions d’avaries de la xarxa d’abastiment d’aigua potable, que no s’han aturat en cap moment.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email