ActualitatDistricte de LlevantEMAYAPla de Sant Jordi

Els pagesos del Pla de Sant Jordi netejaren ahir vespre Son Ferriol

Pagesos del Pla de Sant Jordi realitzen tasques de desinfecció a Son Ferriol.

Palma, 15 d’abril,- Els pagesos del Pla de Sant Jordi, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Son Ferriol, realitzaren ahir la neteja desinfectant als carrers de Son Ferriol. Ahir capvespre, 2 tractors i 4 voluntaris netejaren les principals vies de Son Ferriol, aplicant amb els seus vehicles aigua i hipoclorit aportat per EMAYA. A partir d’ara, aquesta població s’incorporarà a les neteges que realitzen els pagesos cada dimarts i divendres a Sant Jordi, la Casa Blanca, s’Aranjassa i el Pil·larí, des del passat dia 27 de març.

Els pagesos del pla de Sant Jordi es varen oferir per realitzar aquesta tasca i s’han coordinat amb l’equip de Qualitat Urbana d’EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l’aigua i també el lleixiu. Els agricultors aportaran els seus vehicles, la seva feina voluntària i la d’altres voluntaris. Des de l’Ajuntament i des d’EMAYA s’agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per fer front a l’expansió del coronavirus.

Pagesos del Pla de Sant Jordi realitzant tasques de desinfecció a Son Ferriol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *