Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La façana de Cort s’il·luminarà de blau per agrair la bona feina dels nins i nines de Ciutat durant el confinament

Palma, 17 d’abril de 2020.- Demà dissabte a partir de les 20.30 hores la façana de l’edifici de Cort s’il·luminarà de color blau. Amb aquest gest, l’Ajuntament vol agrair als nins i nines de Palma la bona feina i el gran esforç que estan fent durant aquest confinament ocasionat per la crisi sanitària de al covid-19.

Aquesta iniciativa, que han promogut l’àrea de Turisme, Sanitat i Consum i l’àrea de Cultura i Benestar com a petita mostra per recordar que Palma és Ciutat Amiga de la Infància des de l’any 2018.

En aquest sentit, des del Consell d’Infants de Palma s’ha anat promoguent durant aquest confinament a traves de les xarxes socials un repte perquè els més petits etiquetin o enviïn al mail cai@palma.cat dibuixos, pancartes i murals que estan fent durant aquestes setmanes que després es visibilitzen a les xarxes socials del Consell d’Infants de Palma i es fa una crida perquè aquestes obres no es llancin.

El passat 18 de març estava prevista una sessió del Ple del Consell d’Infants de Palma que es va haver de suspendre per la declaració de l’Estat d’Alarma. En breu,  s’animarà a les conselleres i conselleres realitzar una sessió de feina virtual per tal de conèixer les seves propostes i suggeriments d’accions que s’haurien de promoure des de l’Ajuntament, un cop finalitzi l’estat d’alarma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email