Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Educa posa en marxa dues activitats perquè els nins de 6 a 20 anys fotografiïn i escriguin el que veuen i senten aquests dies de confinament

Palma, 22 d’abril del 2020- La Regidoria d’Educació i Política Lingüística posa en marxa dues activitats perquè els joves de Palma expressin amb imatges i/o textos com veuen la situació extraordinària que estam vivint a la nostra societat. “Mirades des de casa” i “En poques paraules” proposen que els joves de 6 a 20 anys, de qualsevol nivell educatiu, expressin de manera espontània la seva creativitat i la mostrin a la ciutat. Les imatges i textos que els joves facin arribar es difonfran a través del Twitter @PalmaEduca i el Facebook de Palma Educa.

“Mirades des de casa” és un projecte que cerca crear un gran document gràfic perquè els joves de totes les etapes educatives expressin com viuen aquesta situació de confinament. Una mirada, una situació, un moment en família, o bé l’aïllament, la soledat, l’avorriment; un moment compartit, les classes online o qualsevol emoció que experimenten aquests dies a través d’una fotografia o un dibuix.

En aquest mateix sentit, la proposta “En poques paraules” cerca que els alumnes de Palma expressin per escrit el seu testimoni sobre la vivència que els suposa la situació actual de confinament. Es tracta d’expressar el màxim amb un mínim de mots a través d’una frase, un micro-relat, un micro-poema o la fórmula que cadascú elegeixi. Els formats poden ser tremendament variats: des del text del peu d’una suposada foto, un prec a un líder mundial, el text de la camiseta que els definiria ara mateix, el que li dirien a algú i no ho han pogut dir, el que es diuen a ells mateixos quan es desperten o es colguen, els desitjos per a aquest estiu… En definitiva, tot allò que els nostres infants i joves vulguin compartir.

Tots els joves que vulguin participar a “Mirades des de casa” poden enviar les seves fotos amb el seu nom complet, edat i centre educatius al correu pilarolallasancha@gmail.com i els que vulguin participar a “En poques paraules” poden fer arribar els seus text margalida.munar@gmail.com.

El Regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat que “aquest projecte pretén animar la inspiració i el talent creatiu dels nins i joves de Palma com també que els seus resultats es converteixin en un testimoni imprescindible del moment actual”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email