Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell d’Infants de Palma es reuneix virualment per fer propostes per a la ciutat una vegada acabi el confinament

Palma, 23 d’abril de 2020.- Els consellers i conselleres del Consell d’Infants de Palma van reunir-se de manera telemàtica per explicar com viuen el confinament i fer propostes per a la ciutat una vegada aquest acabi. A la trobada va estar acompanyat pel regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la directora general d’Infància, Margalida Gayà, i el batle de Palma, José Hila.

Els consellers i conselleres traslladaren al batle i al regidor que viuen l’actual situació provocada pel COVID-19 amb sentiments enfrontats: a estones estan contents, d’altres, preocupats; a vegades estan alegres i, d’altres, tenen por. “Els consellers i conselleres ens han dit que aquests dies han fet moltes coses: han cuinat, han fet els deures o han ajudat amb les feines de casa. També ens han contat que s’han discutit amb els germans i les germanes. És important escoltar-los per saber com es senten, donar-los la paraula”, ha explicat el batle.

Com a Ciutat Amiga de la Infància “és necessari tenir en compte les seves opinions” i, per això, presentaren propostes per fer un cop acabi el confinament. Així, tenen clar que volen poder jugar al carrer i, per tant, els agradaria que alguns es tallessin al trànsit per poder fer activitats a l’aire lliure. Una de les altres coses que traslladaren als responsables municipals va ser que volen tornar a l’escola per acomiadar-se dels seus companys i les seves companyes, sobretot aquells que enguany acaben Primària, a més de poder fer el viatge d’estudis el setembre o l’octubre de manera excepcional. Per últim, proposaren que es mantingués la preocupació pel medi ambient. El batle i el regidor s’apuntaren les seves propostes per traslladar-les a les diferents àrees.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email