Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Entra en vigor la nova zona 30 Rafal-Vivero

Palma, 28 d’abril.-Avui entra en vigor la nova zona 30 Rafal-Vivero. Aquesta nova zona 30 que s’ha recepcionat avui per part de l’Ajuntament, és la més grossa de la ciutat i se suma a les zones 30 de Santa Catalina i Son Sardina.

La zona 30 Rafal-Vivero té una superfície de 1,35 quilòmetres quadrats. El projecte, impulsat per l’àrea de Mobilitat Sostenible, ha suposat una inversió de 201.846 euros i ha consistit en habilitar un total de 16 portes d’accés amb 15 passos  de vianants elevats i 2  de la denominada forma de “llom d’ase”.

Per a la senyalització de la zona 30 s’han col·locat  un total de 105 senyals de gran formati s’han grafiat 87 símbols 30 horitzontals.

La nova zona 30 Rafal- Vivero ha inclòs una ampliació significativa de la xarxa de carrils bicis amb la senyalització horitzontal i vertical de 396 metres de carril bici i 1.960 metres de ciclo carrer que connecten la actual xarxa des del carrer Ter en l’eix de Jacint Verdaguer amb el carril bici del carrer Biniamar.

En aquesta millora de la xarxa ciclista s’han senyalitzats indicacions d’itineraris ciclistes amb 5 mòduls de senyalitzacions informativa.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email