Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les platges de Palma recuperen el servei de socorrisme i romandran senyalitzades amb bandera vermella mentre el bany estigui prohibit

Tasques de manteniment a Ciutat Jardí.

Palma, 30 d’abril.- Demà, dia 1 de maig, s’iniciarà la prestació del Servei de salvament, vigilància, seguretat i atenció personalitzada al bany a les platges de Can Pere Antoni, Ciutat Jardí, Cala Estància, Platja de Palma i Cala Major. Aquestes platges es senyalitzaran amb banderes vermelles que informin de la prohibició del bany.

Els i les socorristes vetllaran pel compliment de l’aplicació de les mesures de distanciament social, densitat i activitats permeses que els ciutadans poden realitzar en aquest entorn en funció de la normativa que es vagi publicant progressivament per l’Autoritat competent en l’Estat d’Alarma.

Es recorda que segons l’ordre ministerial, vigent en el moment actual, tan sols es permet “passejar”, no està autoritzat el bany, els jocs col·lectius, prendre el sol, ni asseure’s a l’arena, per prevenir el contagi de COVID-19, fins noves ordres i decisions del Govern central. Aquestes restriccions afecten a les platges, zones de bany i a tot el litoral.

El servei de salvament i socorrisme hauran de vetllar donant suport a les  Forces i Cossos de Seguretat pel compliment de les mesures preventives establertes a la normativa dictada pel desescalament del confinament decret per l’Estat d’Alarma. 

L’accés i les activitats permeses es farà segons el que determini el Govern central en aplicació de les mesures de l’estat d’alarma i el pla de desconfinament

Així mateix, l’Ajuntament ha sol·licitat a l’adjudicatari del servei de socorrisme l’adaptació dels protocols d’actuació d’acord amb les noves circumstàncies. No es disposarà de moment de servei de dutxes ni banys. S’instal·laran els elements per fer possible el servei de socorrisme i vigilància (torres, caseta de socors), però no es col·locaran de encara  les hamaques ni els para-sols.

Hi haurà un únic punt d’accessibilitat per a les persones que requereixin ajuda per a accedir a la platja, davant el balneari 15. Començarà a funcionar a partir de juny, sempre i quant es permeti el bany i es disposi de  protocols redactats pels organismes competents.

Els concessionaris de les platges han realitzat les neteges oportunes també per millorar les condicions sanitàries i la seguretat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email