Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’entrada als busos de l’EMT es realitzarà per la porta de davant i es recorda que és obligatori pujar amb mascareta

Palma, 4 de maig de 2020.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) recorda que per tal de pujar al bus és obligatori portar mascareta, per tant, no es podrà accedir al bus sense portar-la, tal i com estipula l’Ordre Ministerial publicada per el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda.

Així mateix, des d’aquesta setmana, i durant la denominada fase 0 de la desescalada,  l’aforament permès als busos passa a ser del 50% (fins ara era d’un 33%). Precisament per tal de controlar millor l’aforament dels vehicles des d’avui l’entrada al bus s’efectuarà obligatòriament per la porta de davant. Cal recordar que durant el darrer mes i mig  les entrades al bus s’han realitzat per la porta del darrera.

A partir del proper 11 de maig, l’oficina de l’EMT a Palma tornarà a obrir les seves portes per a que els ciutadans puguin tornar a fer els seus tràmits de Targeta Ciutadana. Seguint la normativa d’aplicació, només s’atendrà als ciutadans amb cita prèvia, que ja es pot concertar a les webs citaprevia.emtpalma.cat i citaprevia.emtpalma.es.

L’EMT recorda que és obligatori abonar el trajecte i recomana continuar validant els viatges mitjançant la targeta ciutadana o BONO10 per afavorir el distanciament social. A partir d’aquesta setmana es permet excepcionalment el pagament en metàl·lic del bitllet però es recomana a la ciutadania aportar l’import exacte. Cal recordar que el cost de l’import del billet senzill de l’EMT és de 2€.

Actualmente hi ha un total de 100 establiments oberts on efectuar recàrregues i adquirir targetes. El llistat d’establiments que s’actualitza diàriament es pot consultar al següent espai de la web: http://www.emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega.

Cal recordar que tots els busos de l’EMT es netegen diàriament amb productes desinfectants des de principis de març, intensificant especialment la neteja de punts com validadores, botoneres, barres i altres elements interiors. Així mateix, els busos circulen amb les finestres obertes per intensificar la renovació de l’aire interior.

A partir d’aquesta setmana s’augmentaran progressivament les freqüències dels busos per adequar-se a l’augment de la demanda dels serveis. Tota la informació actualitzada dels horaris es pot trobar al següent enllaç: http://www.emtpalma.cat/ca/avis/-/aviso/adaptacio-del-servei-a-la-situacio-provocada-pel-covid-19/3850

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email