Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

1.300 vehicles ja han sortit del dipòsit del dipòsit de Son Toells

Estat del dipòsit de Son Toells després del buidatge de més de 1.300 vehicles.

Palma, 14 de maig de 2020.-  L’Ajuntament de Palma continua amb el buidatge del dipòsit de Son Toells, d’on ja ha tret 1.337 vehicles dels 1.800 que hi havia a data d’1 d’octubre de 2019, entre cotxes, motos, remolcs i bicicletes.

En l’actualitat, la majoria de vehicles que queden en aquest dipòsit estan pendents de diversos tràmits relacionats amb diferents administracions (autoritat judicial i Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, principalment) o estan a l’espera que es compleixin els terminis de venciment per possibilitar la seva destrucció.

En aquests moments, dels 463 vehicles que queden hi ha 42 que ja tenen autoritzada, i en tràmits d’execució, l’ordre de desballestament. Les gestions que s’estan realitzant des de la Policia Local de Palma estan enfocades a recopilar informació, a la qual cosa s’està dedicant els màxims esforços per aconseguir el buidatge amb totes les garanties i la màxima rapidesa possible.

D’altra banda, el consistori ha ordenat destruir altres 40 vehicles més, considerats residus perillosos (residus sòlids urbans agreujats) dels carrers de la ciutat. Aquesta ordre s’ha donat després d’una batuda realitzada recentment per diferents polígons de la ciutat per part de la Policia Local.

En concret, aquests vehicles han estat localitzats al polígon de Son Castelló, Can Valero, Nou Llevant i Son Fuster. Actualment, se segueix treballant en la recerca d’aquest tipus de vehicles en altres zones de la ciutat, així com en altres tràmits relacionats amb la destrucció d’aquest tipus de residus perillosos. Aquests 40 vehicles se sumen als més de 70 retirats des de principis d’any.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email