Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT reforça des de demà els horaris durant el cap de setmana

L’EMT ha instal·lats 100 dispensadors de gel per desinfectar-se les mans.

Palma, 15 de maig de 2020.- A partir de demà dissabte dia 16 de maig l’Empresa Municipal de Transports (EMT) incrementa fins a gairebé 80% els horaris durant els caps de setmana arran de l’entrada a la fase 1 de la transició cap a la nova normalitat.

Tal i com ja s’ha fet des d’aquest mateix dilluns amb les freqüències d’entre setmana,  es reforcen les freqüències d’aquelles línies que circulen per les zones més poblades de Palma (grans corredors).

En concret, des de demà i durant els caps de setmana i festius les línies L3 (Pont d’Inca-Joan Carles I), L4 (Ses Illetes-plaça Columnes), L5 (Es Rafal Nou-plaça Progrés), L8 (Son Roca-Sindicat)i L35 (Aquàrium-plaça de la Reina), L7 (Son Gotleu-Son Serra-la Vileta) i L25 (s’Arenal Catedral)  tenen una freqüència d’entre 12 i 15 minuts.

També recuperen els horaris dels corredors d’alta freqüència a les línies   L16 i L33 (General Riera), L12 i L24 (carretera de Valldemossa), L10 (Son Oliva, Son Cladera i sa Indioteria),  L33 (carrer Aragó i Pont d’Inca), L12 i L24 (Foners i Nou Llevant) amb unes  freqüències mitjanes que oscil·len entre els 15 i  els 25 minuts.

Així mateix, altres línies que complementen la xarxa troncal també veuen incrementat el seu servei durant els caps de setmana: L14, L20, L23, L28, L29, L39, L46 i L47.

Tots aquests ajustaments tenen en compte els torns dels treballadors dels centres sanitaris  que s’han anat realitzant durant els darrers mesos ja que aquesta coordinació institucional arran de la crisi sanitària de la covid-19 ha resultat molt valuosa.

Les línies que connecten amb espais que encara no han recuperat la normalitat com la zona hotelera de Platja de Palma, el Port i l’Aeroport continuen amb  els horaris extraordinaris. Així, no s’han reforçat tampoc en cap de setmana les línies A1 (Aeroport-Palma Centre), A2 (Aeroport-s’Arenal)l  lla ele1 (Portopí-Palau de Congressos) i 19 (UIB-Parc Bit Porta d’es Camp).  

Instal·lats 100 dispensadors de gel per desinfectar-se les mans

Durant aquesta setmana s’ha completat la instal·lació de 100 dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’interior dels busos de l’EMT i la intenció és anar completant la instal·lació perquè tota la flota de vehicles tingui dispensadors. Així, des de l’EMT es demana als usuaris que es desinfecten les mans quan pugin al bus amb aquest gel situat a l’entrada al vehicle.

L’EMT recorda que és obligatori accedir al bus amb mascareta i s’ha de pujar al bus per la porta de davant. Cal recordar que durant la fase I l’ocupació màxima dels busos és inferior a l’habitual. Des de l’EMT es recomana així mateix validar el viatge mitjançant targeta ciutadana o bé BONO 10 o, en cas d’haver de pagar un bitllet senzill, aportar al conductor l’import exacte (2 euros).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email