Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obert el període d’inscripcions per als cursos d’estiu Palma Educa 2020

Cartell dels cursos d’estiu 2020 de Palma Educa.

Palma, 8 de juny de 2020- Des d’avui i fins al 19 de juny estarà obert el període d’inscripcions per als cursos d’estiu Palma Educa 2020. En el marc de l’oferta d’estiu, la regidoria d’Educació i Política Lingüística ofereix cursos de reforç d’alfabetització i consolidació dels coneixements adreçats a aquelles persones que volen adquirir els coneixements inicials de lectura, escriptura i càlcul, o que volen millorar i consolidar els coneixements i habilitats d’aquesta etapa instrumental; cursos de llengües (català, espanyol, anglès i alemany); i una oferta de cursos de noves tecnologies-informàtica que inclou des de cursos d’alfabetització digital fins a cursos d’ofimàtica i un curs de preparació per a la prova de nacionalitat. En concret s’oferiran 30 cursos a uns 510 alumnes:

“L’oferta de cursos es realitza tenint en compte les necessitats formatives de la població, per això s’ofereixen diverses modalitats de cursos: presencials, amb grups reduïts (grups de reforç d’alfabetització, preparació de la prova CCSE i cursos d’iniciació a la llengua espanyola i a la informàtica), semipresencials (cursos d’iniciació a llengües estrangeres i cursos de català) i en línia (cursos de llengües i informàtica de nivell més avançat”, ha explicat el regidor d’Educació i Política Lingüística Llorenç Carrió. Tots els cursos tenen una dura de 40 hores lectives i s’ofertaran per als mesos de juliol i agost. “Vull destacar la formació d’adults com una porta oberta a aprendre i reprendre i en especial l’Escola d’Adults i els seus centres com a equipaments educatius de proximitat”, ha afegit Carrió.

Carrió: “l’oferta dels cursos es realitza tenint en compte les necessitats formatives de la població, per això adaptam les modalitats i els continguts a les demandes de la societat”

El cost de la matrícula és de 38 euros per a les persones empadronades a Palma i de 80 per a les que estiguin empadronades a d’altres municipis. Estan exempts de pagar aquest import les persones en situació de desocupació, jubilades, amb un grau de discapacitat del 33 per cent o superior, les víctimes de violència de gènere i els membres de famílies nombroses amb la corresponent documentació que així ho acrediti. Pel que fa als cursos de català el preu és de 60 euros per als nivells A1-A2 i de 50 per al B.

En total s’ofereixen 30 cursos d’idiomes, noves tecnologies, reforç d’alfabetització i de preparació de la prova de nacionalitat, per a 510 alumnes

Les persones interessades es poden inscriure als cursos mitjançant cita prèvia als centres de PalmaFormació Son Malferit i Palma Formació Mercat Camp Redó o a través del web www.cursospalmaeduca.es. Serà necessari fer una prova de nivell. Pel que fa als cursos de català la inscripció s’ha de fer exclusivament en línia a través del portal de l’Institut d’Estudis Baleàrics: http://iebllengua.caib.cat

Les llistes de persones admeses als cursos d’idiomes i informàtica es publicaran als diferents centres d’inscripció o al web www.cursospalmaeduca.es dia 2 de juliol.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email