Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura aprova l’adjudicació del contracte d’execució de les sales d’assaig

El Director General de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i la Directora General de Cultura, Francisca Niell, durant la primera roda de premsa de presentació de les sales d’assaig.

Palma, 10 de juny de 2020- La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació del contracte per a l’execució de l’edificació modular de sales d’assaig a l’empresa Washington International SA per un import de 458.045,50 euros. Es tracta d’una construcció de 10 mòduls per a sales d’assaig, un per a serveis sanitaris i un per a oficines de gestió administrativa dels espais. El termini d’execució de les obres és de sis mesos.

“Per primera vegada Palma tendrà sales d’assaig, un reclam històric del col·lectiu musical i al qual donam resposta amb aquest nou equipament cultural”, ha emfatitzat Noguera. Les sales s’ubicaran en un solar de propietat municipal al carrer de Zuloaga amb Jacint Verdaguer, al barri de Son Fortesa. “Començam per 10 sales però la nostra voluntat és fer feina per ampliar-ne el nombre en una segona fase”, ha conclòs Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email