Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaEduca engega el projecte Escudella

Lliurament dels primers àpats del projecte Escudella a les famílies.

Palma, 10 de juny de 2020.- L’Àrea d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Palma ha engegat aquest dimecres el projecte ‘Escudella’ a les escoles infantils del Patronat Municipal d’Escoles d’Infants de Palma. El projecte impulsa una alimentació saludable i de proximitat.

Una vegada rebudes totes les peticions de les famílies, el projecte Escudella beneficiarà a 241 infants. Els menús per cada dia a l’escola durant el període que coincideixi amb el curs lectiu es lliurarà a les famílies, dos pics a la setmana, mitjançant carmanyoles amb dos plats cada una, un primer i un segon, compatibles a nivell nutricional i complementat amb fruita o iogurts naturals. Aquesta serà una alimentació saludable, sostenible i vinculada a la producció agrícola i ramadera de Mallorca.

Primers àpats del projecte Escudella.

El regidor d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica, Llorenç Carrió, ha explicat que “Escudella suposarà a mig termini un canvi integral en la manera de gestionar tots els aspectes relacionats amb l’alimentació seguint criteris de salut, sostenibilitat i també sobirania alimentària”. El regidor ha afegit que “els canvis que implementam també compleixen amb l’objectiu de lluita contra l’emergència climàtica, ja que amb aquesta alimentació de proximitat evitam recorreguts llargs de transport dels aliments i emissions”.

D’altra banda, el projecte ‘Escudella’, pretén assolir tres objectius: treballar per Palma com a Ciutat Amiga de la Infància, millorar l’alimentació i fer-la més saludable i sostenible amb productes locals i de quilòmetre zero de petits productors i finalment posam a l’educació pública com exemple de qualitat i del que ha de ser una escola infantil.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email