Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament de Palma estrena l’APP PalmaCultura

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director General de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han presentat avui la nova APP PalmaCultura.

Palma, 15 de juny de 2020- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director General de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han presentat avui la nova APP PalmaCultura. Es tracta d’una eina per a la difusió de les activitats culturals de Ciutat. Està pensada per unificar tota la informació cultural, com si fos una agenda amb les activitats impulsades per l’Ajuntament i també per altres institucions públiques i el sector privat. Així mateix es poden trobar també totes les activitats d’estiu del Consell de Mallorca.

“Serà un recurs que facilitarà la promoció de l’oferta i ajudarà al fet que els diferents espais tenguin visibilitat. Tot això des d’un telèfon mòbil. Cal destacar que a hores d’ara encara s’estan reprogramant moltes activitats i que no tenen data fixa. La nova eina que s’ha presentat avui servirà per donar informació tal com vagin obrint els espais i es torni a la nova normalitat de les activitats”, ha explicat Noguera.

Antoni Noguera: “és un recurs que facilitarà la promoció de l’oferta cultural i ajudarà a donar més visibilitat als diferents espais. Seguim treballant i posant eines a disposició de la ciutadania perquè la cultura arribi a tothom”

Per la seva banda, Augusto ha destacat que “Palma compta des d’ara amb una eina imprescindible que unifica tota l’activitat cultural de la ciutat i que permetrà que la cultura arribi encara a més gent i de manera més senzilla”. La nova APP “està pensada per aquests temps, en què el telèfon mòbil i les noves tecnologies ens acompanyen a tot arreu”.

L’aplicació, elaborada per MarkSite Agency, té diversos apartats, entre els quals destaca l’agenda. Aquesta és la seva utilitat principal, i estarà disponible en català i castellà, i també amb una traducció a l’anglès. Aquest espai permet filtrar per tipus d’activitats: activitats en família, cinema, conferències i presentacions, convocatòries, cultura popular, dansa, a la biblioteca, exposicions, festivals, música, patrimoni i memòria, teatre i visites guiades. “D’aquesta manera l’usuari rebrà una informació específica en consonància amb els seus interessos”, ha explicat Augusto.

Biblioteques, museus, arts visuals, música, patrimoni, festivals, teatres, dansa: aquesta nova eina unifica les activitats culturals de Ciutat, públiques i privades, i les posa a l’abast de la mà

L’aplicació permet una visió continuada de dos mesos, i les activitats posteriors que estan introduïdes es poden cercar per dia, marcant-les al calendari. “Això permet donar informació d’activitats dels pròxims mesos o de l’any que ve, a la vegada que no satura l’agenda, i la fa més operativa”.

L’apartat de multimèdia recull diverses publicacions del YouTube de l’àrea de Cultura i s’anirà incrementant amb més publicacions i activitats de la regidoria.

App PalmaCultura

L’aplicació també té un apartat de destacats, on hi figuren els diversos programes que impulsa l’Ajuntament de Palma. Ara mateix, per exemple, es pot veure la informació del Pop-Rock, de l’Atlàntida Film Fest, i també de les diverses convocatòries que ha impulsat l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Palma.

La nova app permet filtrar segons el tipus d’esdeveniment i disposa d’un apartat de llocs destacats i multimèdia on es penjaran vídeos de les activitats municipals

Un altre recurs molt interessant d’aquesta nova eina és el desplegable de llocs d’interès culturals. Es tracta d’un mapa de ciutat geolocalitzat amb els centres d’art, galeries i edificis amb valor patrimonial. D’aquesta manera, el patrimoni de ciutat estarà a abast de tothom, ja que juntament amb la geolocalització hi ha una descripció acurada de l’edifici o del centre d’art.

A l’APP també hi figura un apartat amb informació de tota la regidoria, on apareixen les direccions i el contacte dels diferents espais que gestiona Cultura.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email