Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament i l’Autoritat Portuària acorden adequar un espai per vianants i bicicletes permanent al passeig Marítim

Palma, 21 de juny de 2020.- L’Ajuntament de Palma i l’Autoritat Portuària de Balears han acordat la supressió definitiva d’un carril de trànsit del passeig Marítim, al costat de la mar, entre el Moll de Peraires i Monseyor Palmer, per guanyar espai per a la ciutadania. Les actuacions d’adequació començaran el 29 de juny.

Aquesta intervenció, que està alineada amb el projecte de remodelació del passeig Marítim que es va presentar recentment, transformarà aquest espai amb un nou carril bici de grans dimensions que anirà des del Moll de Paraires fins a Monsenyor Palmer. A més, permetrà sumar 650 metres lineals al carril bici existent, ja que enlloc d’acabar al carrer Pedrera, arribarà fins al Moll de Pararies.

La intervenció que s’executarà desplaçarà els aparcament actuals al carril de trànsit més proper a la mar. L’espai que quedi lliure amb aquesta actuació quedarà segregat  dels vehicles i es destinarà al carril bici. D’aquesta manera, la vorera guanyarà més espai per a les persones al costat de la mar a Palma.

Aquesta actuació ha estat acordada aquesta setmana amb l’Autoritat Portuària. L’Ajuntament, per la seva banda, i atès que avui finalitza l’estat d’alarma, ha decretat finalitzar des de demà els talls intermitents de trànsit que s’han realitzat durant el procés de desescalada i que, des del passat dia 15 de juny es realitzaven des de les 17.30 hores i fins les 21.30 hores de dilluns a dissabte i entre les 9.30 i les 21:30 hores els diumenges al passeig marítim entre la rotonda de Porto Pí i Manuel Azaña i al vial de Son Puig entre el camí de Son Rapinya i el camí de la Vileta.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email