Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Reobren els 177 jocs infantils de Palma

Palma, 22 de juny de 2020.- L’Ajuntament de Palma ha obert avui els 177 jocs infantils ubicats als més de 300 zones verdes i parcs de Palma que han estat tancats des de que es decretà l’estat l’alarma.

Així, des d’avui el departament d’Infraestructures ha planificat desinfeccions i neteges diàries dels 1.500 elements que conformen aquests espais i que inclouen tant engronsadores, tobogans, jocs com altres elements de zones de descans com bancs o papereres, seguint les indicacions decretades pel Govern L’ús dels jocs infantils no estarà permès mentre es realitzin les tasques de neteja i desinfecció.

Al llarg del dia d’avui també s’han anat col·locant en aquests espais senyals específiques recordant les mesures de seguretat amb motiu de la covid-19 que cal seguir a les àrees de jocs infantils. Així, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres. Així mateix, es recomana a pares, mares i tutors que els infants es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email