Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort reactiva diferents serveis municipals amb la nova normalitat

Edifici de Cort, Ajuntament de Palma

Palma, 23 de juny de 2020.- Des d’aquesta setmana, amb l’entrada a la nova normalitat i la fi de l’estat d’alarma,  es reactiven diferents serveis municipals:

  • Casals de barri:

L’Ajuntament obrirà set Casals de Barri durant el mes de juliol per realitzar tallers presencials amb aforament limitat. Les activitats es faran als set casals de barri gestionats directament per l’Ajuntament:  s’Escorxador, Santa Catalina, Son Cotoner, Sant Agustí, Son Espanyolet, Son Gotleu i Pere Garau.

Es tornen a celebrar juntes de districtes.

  • Major presència les Oficines Atenció a la Ciutadania: romandran obertes les mateixes que a la fase III  (Cort, Avingudes, Sant Ferran, Son Ferriol, Sant Agustí, Son Moix i Arenal) amb un reforç d’atenció presencial. L’aforament a l’interior de les OACS continuarà limitat. Tots els tràmits inclòs el padró es realitzaran amb cita prèvia.
  • Benestar Social: es reorganitzaran els serveis de promoció de l’autonomia personal de manera que els seus usuaris se’ls procuri suport de les seves necessitats bàsiques amb els serveis d’Ajuda Domiciliària i el Servei d’Ajuda a Domicili.
  • Mobilitat sostenible:

-EMT: els aforaments als busos seran del 100% als seients  i un 50% a les places destinades als viatgers que van drets, procurant sempre la separació entre ells. Es manté la obligatorietat de l’ús de mascareta a l’interior del bus i el servei s’anirà adaptant a la necessitat de la demanda. Les sis línies de Transport a la demanda que es presten via l’app Spare es mantenen.

-Taxis: el servei de taxi es presentarà en un 40% atès el dèficit de la demanda. L’àrea de Mobilitat Sostenible ha aprovat una resolució sobre torns de treball que determina 12 dies de treball mensual, a excepció dels taxis adaptats que prestaran un 50% del servei. Fins ara, la reducció estava establerta en un 20% del servei.

-Es reobre el servei de galeres.

  • Esports:

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) reactiva serveis i reobre més espais. Així, estan ja obertes les instal·lacions de Xavi Torres i Antoni Servera i ja es podran utilitzar les piscines sense cita prèvia, amb l’horari habitual, excepte les piscines de Rudy Fernández i Marga Crespí, que tindran uns horaris especials fins al 30 de juny. Les piscines de Son Hugo es mantenen tancades per l’inici de la reforma.

Pel que fa als espais poliesportius, a partir de l’1 de juliol s’obriran els gimnasos de les instal·lacions (excepte Son Hugo) i el parc de cal·listènia de Son Moix. Així mateix, s’obrirà la pista del Pil·larí i progressivament les pistes d’Alexander Fleming i Son Cladera.

  • Turisme

Les Oficines d’Informació Turística  de Platja de Palma i Plaça d’Espanya obren presencialment. A partir de dia 1 de juliol obriran presencialment també les del carrer Almudaina i terminal del Port.

  • Palma Activa

 A partir de dia 1 de juliol es reprenen tots els serveis que ofereix Palma Activa en horari presencial de 8:30 a 14.30 hores i amb cita prèvia per controlar aforaments i mantenir les distàncies.

  • Protocol

Les noces es realitzaran a la sala de plens i al Castell de Bellver amb un aforament limitat del 75% d’aforament. Així, el límit d’assistents d’unes noces a la sala de plens s’estableix en 60 persones i al saló del Tro de Bellver 18 en  persones.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email