Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comencen les obres de reurbanització de carrers i adequació del solar on es situava el Bloc VIII de Camp Redó

Palma, 25 juny de 2020.- Aquest dijous, 25 de juny, han començat les obres de reurbanització d’un tram del carrer Infant Pagà entre els carrers Alfons el Savi i Joan d’Austria i l’acondicionament del solar públic on s’ubicava el Bloc VIII de Camp Redó que fou esbucat a finals de 2019.

Aquesta obra, que executarà l’àrea d’Infraestructures, permetrà reurbanitzar tot aquest àmbit amb nous paviments, soterrament de cablejat aeri, instal·lació de pluvials, nou arbrat i enllumenat. La previsió és que l’obra estigui enllestida en uns tres mesos i la inversió que es realitzarà serà de  249.379,82 € euros.

Aquesta actuació és una continuació de la intervenció que es va executar entre gener i març de 2020 a aquest barri amb una inversió d’uns 450.000 euros i que ha permès reurbanitzar un total de 2.200 metres quadrats de carrers, on s’han renovat 18 fanals i s’han plantat 27 arbres nous. Als carrers carrers Cotllliure i Felip II les voreres són  tipus panot i la resta de carrers s’adequat amb el sistema de plataforma única.

En concret, les obres que comencen ara permetran instal·lar 14 faroles noves i sembrar 13 arbres més. El solar del Bloc VIII s’adequarà amb paviment tipus sauló i s’executarà conjuntament amb els carrers contigus d’aglomerat amb sistema de  plataforma única.

Aquesta actuació s’emmarca en el procés de millora d’aquest barri de Palma amb diverses actuacions. Així, el mes de novembre l’àrea de Model de Ciutat esbucà el bloc VIII i des de gener i fins el mes de març s’han realitzat  millores dels vials que ara culmiaran amb l’adequació de l’espai lliure públic on s’ubicava el bloc VIII. Amb aquest conjunt d’inversions es millora l’espai públic del barri de Camp Redó de forma integral.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email