Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El parc de la Mar acollirà la primera jornada del programa gratuït “Nordic Walking a la Fresca”

Palma, 26 de juny de 2020. – L’Ajuntament de Palma organitza la cinquena edició de “Nordic Walking a la fresca”. El programa d’estiu començarà el proper divendres, 3 de juliol, al parc de la Mar i recull sis jornades gratuïtes d’iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, dues més que a la darrera edició.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre per la costa i les platges de Palma. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s’adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona. Enguany, cada jornada acollirà un màxim de 70 persones, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se’ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma. 

Sis recorreguts per la costa

Nordic Walking a la Fresca s’ha consolidat al calendari d’activitats d’estiu de Palma, després de quatre edicions anteriors, enguany el programa s’amplia i oferirà sis jornades pels següents indrets de costa:

  • Divendres 3 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar – passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’Oficina d’Informació Turística del parc de la Mar.
  • Divendres 17 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Molinar. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 7 d’agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Coll d’en Rabassa. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 28 d’agost a les 19.30 h, Sant Joan de Déu – el Carnatge. El punt de trobada serà davant l’hospital de Sant Joan de Déu.
  • Divendres 11 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Divendres 25 de setembre a les 19 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email