Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’aparcament de plaça Major habilita un espai amb 42 places per a bicicletes

Palma, 8 juliol de 2020.- La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) continua apostant per dotar d’aparcaments per a bicicletes les seves instal·lacions, a un lateral de l’entrada de l’aparcament.

Aquest nou espai, que s’ha condicionat durant els darrers mesos, està dotat de 42 places, disposa  de càmeres de video-vigilància, sistema d’enllumenat amb control de presència i diferents ancoratges per a les bicis degudament senyalitzats. A més, s’incorpora a l’interior del local un kit d’eines per al manteniment de bicicletes per als usuaris.

Amb aquestes 42 noves places, que ara s’oferiran en règim de lloguer per un preu de 2 euros al mes, l’SMAP ja suma a les seves instal·lacions un total de 366 places per a bicicletes.

En concret, a aquest local s’ha instal·lat un tancament específic, s’ha millorat l’accessibilitat eliminant un escaló d’accés, s’han realitzat tasques de pintura i s’ha millorat la ventilació. En total, totes les millores han sumat una inversió de 4.000 euros + iva.

Amb aquesta nova instal·lació, el consistori ofereix 336 places d’aparcament segur de bicicletes distribuïdes a l’interior dels aparcaments públics de via Roma, Antoni Maura, Santa Pagesa, parc de Sa Riera, Marquès de la Sènia, Manacor, Comte d’Empúries i Comtat del Rosselló. A més, l’SMAP va obrir fa quatre mesos un nou local per a bicicletes situat a la barriada de Pere Garau (c/Pere Llobera). Des d’avui se suma aquest espai a l’aparcament de plaça Major.

Per tal de llogar una plaça d’aparcament de bicicletes cal contactar amb l’SMAP via mail info@smap.palma.cat o bé telefònicament 971214646.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email