Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’ajuntament cedeix dos solars municipals a la conselleria per a la construcció de centres de salut

Palma, 22 de juliol de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui la cessió de dos solars públics a la Conselleria de Salut per a l’ampliació de l’oferta sanitària a la zona de Pere Garau i Son Canals. Concretament es tracta d’un solar de titularitat municipal ubicat al carrer Sant Damàs de 1.929 metres quadrats destinat a equipament sociocultural i d’un altre de 1.211 metres quadrats al passatge de Son Real número 10.

Aquests dos espais permetran a la conselleria la construcció de dos centres de salut nous, un fet que suposarà una ampliació de l’oferta sanitària. A banda d’això, la conselleria preveu també millorar l’actual centre de Pere Garau, ampliant-lo un 30 per cent de la seva superficie, per tant continuarà donant servei.

Amb aquestes actuacions hi haurà un augment molt important de la qualitat de l’oferta sanitària a tota la zona de Llevant, en un moment a més molt sensible en què la inversió pública en l’atenció primària és essencial per controlar amb garanties situacions com les que estem vivint amb el virus de la COVID-19.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email