Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Educa destinarà 80 mil euros més al Bo escolar per al curs 2020/2021

El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, en una imatge d’arxiu.

Palma, 22 de juliol del 2020.- La Junta de Govern ha aprovat les bases de la convocatòria del Bo escolar 2020/2021 per a les famílies amb infants que es troben en situació socioeconòmica desfavorable i que acudeixen a escoles infantils privades del Registre Municipal d’Escoles d’Infants. Aquest curs escolar s’hi destinaran 350 mil euros, 80 mil euros més que el curs passat.

La finalitat d’aquesta subvenció és cobrir part de les 11 mensualitats corresponents a les despeses d’ensenyament d’aquells infants escolaritzats en alguna entitat col·laboradora. Només s’hi poden acollir les famílies que estiguin empadronades al municipi de Palma i que declarin una renda per càpita anual inferior a 25.200 euros.  A més, aquesta subvenció és incompatible amb altres ajudes o subvencions concedides per altres administracions públiques o ens privats que tenguin la mateixa finalitat.

Llorenç Carrió: “l’objectiu que perseguim amb totes les nostres actuacions és seguir al costat de les famílies que més ho necessiten per tal que cap infant no quedi desatès” .

El pagament de la subvenció es fa efectiu tres cops a l’any. Fins ara, les 11 mensualitats que es bonificaven eren tancades: del setembre al juliol. “A partir d’aquest curs i entenent que ens trobam en una comunitat on molts de pares i mares fan feina a l’agost també donarem a triar que aquests 11 mesos que se subvencionen s’hi pugui incloure”, ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió. “L’objectiu que perseguim amb totes les nostres actuacions és seguir al costat de les famílies que més ho necessiten per tal que cap infant no quedi desatès”, ha conclòs el regidor.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email