Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acord de col·laboració entre PalmaCultura i IB3

El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras,
el responsable d’IB3 Música, Joan Trias, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director general d’IB3, Andreu Manresa.

Palma, 23 de juliol de 2020.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el director general d’IB3, Andreu Manresa, juntament amb el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, el director de Transmèdia d’IB3, Jaume Perelló i el responsable d’IB3 Música, Joan Trias, han presentat avui l’acord de col·laboració entre l’ens i l’àrea de Cultura per tal d’emetre part de la programació musical de la regidoria a través de la plataforma online d’IB3.

“La corporació d’IB3 actua com a àgora pública, arxiu i emissió permanent de concerts”, ha dit Manresa. “L’objectiu és ser una finestra pública de la música que es fa a les illes”.

Noguera s’ha mostrat satisfet amb aquesta col·laboració que “permetrà ser un espai d’exhibició important per als músics per tal de donar a conèixer la seves creacions”. El tinent de batle ha volgut donar les gràcies a IB3 pel seu compromís amb la cultura.

L’ens públic de Ràdio i Televisió emetrà continguts en format digital de la programació musical de l’Àrea de Cultura.

“L’objectiu d’IB3 Música és ser una mena de Fila 0 on davant les limitacions d’aforament actuals els músics puguin arribar a un major nombre d’espectadors”, ha explicat Trias.

El primer concert que s’enregistrarà per a la seva posterior emissió serà avui vespre a Ses Voltes amb Joana Gomila i Laia Vallès, que presenten el seu darrer disc Paradís en el marc de Cançons de la Mediterrània. També s’emetrà el concert de dissabte dins en mateix festival amb els Grollers de sa Factoria de So.

Així mateix, l’acord també possibilitarà l’emissió de les semifinals i finals del concurs Pop Rock recuperat enguany per part de l’Ajuntament de Palma i d’altres continguts musicals de l’àrea de Cultura del consistori.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email