Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les obres de reurbanització de carrers i d’adequació del solar on es situava el Bloc VIII de Camp Redó avancen a bon ritme

Les obres es desenvolupen a l’espai guanyat on s’ubicava el Bloc VIII, que Model de Ciutat va  esbucar a finals de 2019 després de completar un llarg procés d’expropiació.

Palma, 31 de juliol de 2020.- Les àrees de Model de Ciutat i Infraestructures de l’Ajuntament de Palma continuen treballant en les obres d’acondicionament del solar públic que quedava buit a un tram del carrer Infant Pagà entre els carrers Alfons el Savi i Joan d’Austria i l’acondicionament del solar públic. Les obres es desenvolupen a l’espai guanyat on s’ubicava el Bloc VIII de Camp Redó, que l’Àrea de Model de Ciutat va esbucar a finals de 2019 després de completar un llarg procés d’expropiació.

La regidora de Model de Ciutat ha remarcat que “aquest projecte representa una passa més dins el procés ambiciós i de futur per a generar espais lliures i dignificar l’entorn que volem per a la barriada del Camp Redó i específicament per als habitatges socials on avui ens trobem”. Truyol ha explicat que “donam compliment a una demanda històrica: volem barris a escala humana, on els veïns i veïnes tenguin espais de lleure i zones verdes a prop”. La regidora d’Infraestructures, ha afirmat que “amb aquestes obres renovam les xarxes de serveis de Camp Redó i transformam aquest barri en un espai accessible i amable”.

Solar del Bloc VIII

L’adequació del solar, que executa l’àrea d’Infraestructures, es va iniciar fa un mes. Millorarà tot aquest àmbit amb nous paviments, soterrament de cablejat aeri, instal·lació de pluvials, nou arbrat i enllumenat. Així, s’instal·laran 14 faroles noves i es sembraran 13 arbres més. La previsió és que l’obra estigui enllestida en uns tres mesos. La inversió que es realitzarà és de  249.379,82 € euros, que procedeixen de la Llei de Capitalitat.

La intervenció que executa Infraestructures suposa una inversió de 249.379,82 euros i inclou actuacions per embellir tant l’espai lliure públic com els vials que el connecten amb la resta de la barriada.

El solar del Bloc VIII s’adequarà amb paviment tipus sauló i s’executarà conjuntament amb els carrers contigus d’aglomerat amb sistema de  plataforma única.

Millora del barri Aquesta actuació s’emmarca en el procés de millora d’aquest barri de Palma amb diverses actuacions i és una continuació de la intervenció que es va executar entre gener i març de 2020 en aquest barri amb una inversió d’uns 450.000 euros, que ha permès reurbanitzar un total de 2.200 metres quadrats de carrers, on s’han renovat 18 fanals i s’han plantat 27 arbres nous. Als carrers carrers Cotllliure i Felip II les voreres són  tipus panot i la resta de carrers s’adequat amb el sistema de plataforma única. Amb aquest conjunt d’inversions es millora l’espai públic del barri de Camp Redó de forma integral.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email