Districte de LlevantGeneralModel de CiutatPatrimoniUrbanisme

Adjudicades les obres de les Cases de Son Ametller per un import de 668.565,80€

El termini d’execució de les obres de reforma a les Cases de Son Ametller previst és de 10 mesos.

Palma, 5 d’agost de 2020.- El projecte de Reforma de les Cases de Son Ametller va sortir a licitació el mes de gener amb un pressupost de 761.462,95€, i després de l’aturada del període administratiu, el departament de Contractació ha continuat el tràmit fins a l’adjudicació dels plecs de l’obra. L’empresa adjudicatària és Sort d’Enfora SL per un import de 668.565,80€ i disposa d’un termini d’execució de les obres de 10 mesos. 

Les Cases de Son Ametller és un projecte estratègic per al barri de Es Vivero, però també per al districte de Llevant i de la nostra ciutat, es contempla un equipament municipal de Casal de Barri amb un cabuda per a 230 persones.

L’edifici de les Cases de Son Ametller, són actualment propietat de l’Ajuntament de Palma i tenen una qualificació d’equipament sociocultural públic, a més formen part del catàleg d’edificis protegits.

El projecte preveu la rehabilitació de la planta baixa i els dos pisos superiors i recupera la configuració històrica dels jardins de la part posterior de l’edifici, incloent-hi la recuperació d’unes pèrgoles i la reproducció dels jardins antics.

La reforma preveu que es creïn espais diàfans i polivalents, i altres més definits com són despatxos, aules, cafeteria i banys. El total superfície construïda és de 1.585 m2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *