Cultura

El Consell Municipal de Cultura designa els 36 membres que integren el jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021

L’edició 2021 dels premis Ciutat de Palma compta amb 94.000 euros inclou els nous premis de Periodisme i Gastronomia

Palma, 8 d’agost de 2020.- Un total de 36 persones de diferents perfils, generacions, tendències i especialitats integraran el jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021, que en la propera edició compten amb una dotació econòmica total de 94.000 euros.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha agraït a totes les persones que aquests dies han acceptat formar part del jurat que atorga els Ciutat de Palma i ha convidat a tothom a presentar obres. “Els membres del jurat reuneixen de diferents perfils, generacions i tendències, cosa que enriquirà molt el debat i la selecció dels premiats. Esperam que la participació  s’incrementi ja que aquest any tota la tramitació es fa de manera telemàtica i sense cap tipus de cost pels participants”, ha dit.

Fins el proper 16 d’octubre està obert el termini per presentar obres de forma telemàtica a traves de la plataforma mundoarti.

El jurat, que ha estat designat pel Consell Municipal de la Cultura, està integrat pels següents membres:

  • Premi Ciutat de Palma de Còmic (10.000 euros): els autors Guillem March, Nívola Uyà Martín i Pau Rodríguez Jiménez-Bravo
  • Premi Ciutat de Palma d’Investigació (6.000 euros): Magdalena Gelabert Miró, Gemma Carbó Ribugent i Reis Fontanals i Jaumà
  • Premi Ciutat de Palma d’Arts Escèniques (6.000 euros): Alba Flor Salas (en representació de l’AAAPIB), Aina de Cos-Estrada Salom, en representació de l’ADIB i José Carlos Martel Bayod (Teatre Lliure).
  • Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música (6.000 euros):  Miquela Lladó i Vidal, Verónica Rodríguez Brassó (Auditori de Barcelona) i Antoni Vaquer Grimalt.
  • Premi Ciutat de Palma d’Audiovisuals (10.000 euros): Maria Sebastian Sebastián, Miguel Eek Quesada, Jaume Fiol Montserrat.
  • Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la: (26.000 euros): Joan Pons Bover, Llúcia Ramis Laloux, Helena Tur Planells, Victoria Parra Moyà i Jesús Revelles Esquirol
  • Premi Ciutat de Palma Joan Alcover de Poesia (12.000 euros): Pau Sanchís i Ferrer, Llús Servera Sitjar , Raquel Casas Agustí, Analisa Marí Pegrum i Antoni Xumet Rosselló.
  • Premi Ciutat de Palma Miquel dels Sants Oliver de Periodisme (3.000 euros): Ferran Aguiló Sureda, Jaume Oliver Ripoll, Maitane Moreno Oroz i Margalida Solivellas Lladó.
  • Premi Ciutat de Palma de Patrimoni Gastronòmic (3.000 euros): Antoni Contreras Mas, Andoni Sarriegui Perelló i Marga Coll Martorell.
  • Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals (12.000 euros):  Aimar Pérez Galí, Raquel Sánchez-Friera, Maria Jesús Gómez Fuster, David Gutiérrez Torres i Rosa Lleó Ortín.

Antoni Noguera: “Agraeixo a totes les persones que han acceptat formar part del jurat que a més reuneix diferents perfils, generacions i tendències, cosa que enriquirà el debat i la selecció de les obres”.

Enguany els Premis Ciutat de Palma sumen les noves categories de Periodisme i Patrimoni gastronòmic. Les obres poden presentar fins el proper 16 d’octubre a les 23.59 hores.

Per tal de facilitar la presentació així com la feina del jurat enguany, a excepció dels premis d’Investigació i del premi de Patrimoni Gastronòmic, totes les obres es poden presentar a traves de la plataforma especialitzada mundoarti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *