Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Educa impulsa tallers de dansa, cant i teatre a les escoles d’estiu per a uns 500 infants

Uns 490 alumnes es podran beneficiar d’aquests tallers d’una hora de duració setmanal a escoles d’estiu organitzades per les AMIPA i amb la col·laboració de la regidoria arran de la pandèmia de la covid-19.

Palma, 11 d’agost de 2020.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, juntament amb el director general de l’àrea Jaume Ribas, han visitat avui els tallers de teatre, dansa i cant que s’estan impartint a traves de la regidoria en col·laboració amb les AMIPAS i les escoles d’estiu que s’organitzen a Palma durant aquests mesos de juliol i agost i que s’engloben dins de les activitats d’estiu organitzades a traves del Pla d’Infància a traves de diferents àrees de l’Ajuntament. En concret, avui han visitat els tallers que s’estan impartint als CEIP del Vivero i CEIP Marià Aguiló.

Durant aquests mesos un total de 490 alumnes distribuïts en diferents grups reduïts (7 grups de 20 alumnes de teatre; 7 grups de 20 alumnes de dansa i 11 grups de 20 alumnes a cant) realitzen una sessió setmanal de les disciplines de teatre, dansa i cant d’una hora o 90 minuts de duració a les escoles d’estiu que s’organitzen a Palma en col·laboració amb les AMIPAS.

Llorenç Carrió: “Des de la regidoria d’Educació entenem que un curs tan complicat com el d’enguany necessitava un estiu amb estímuls culturals i educatius importants per preparar molt millor aquest curs que ve”

Des de la regidoria d’Educació s’han organitzat aquestes activitats aquest estiu per les circumstàncies sobrevingudes arran de la pandèmia de la covid-19 i amb l’objectiu de compartir formacions que parteixen de l’expressió artística (música, dansa i teatre) i permeten un entorn lúdic i propici per expressar emocions. Aquesta oferta de cursos s’ha realitzat a traves de la plataforma Palma Educa.

“Des de la regidoria d’Educació entenem que un curs tan complicat com el d’enguany necessitava un estiu amb estímuls culturals i educatius importants per preparar molt millor aquest curs que ve”, ha explicat el regidor.

Els tallers han estat impartits per professionals amb una llarga trajectòria vinculada a la dansa, el teatre i al cant i a la docència amb infants d’entre 6 i 12 anys com ara les coreògrafes Maria Antònia Oliver i Ana Guzman, la professora de cant Roberta Minnucci i la mestra especialista en Teatre Educatiu, Alba Flor.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email