Actualitat

Cort destina 100.000 euros cada mes a la desinfecció i neteja dels 177 jocs infantils ubicats a zones verdes i parcs

Palma, 27 d’agost de 2020.-Des del passat mes de juny, l’Ajuntament de Palma, a traves de l’àrea d’Infraestructures, ha destinat una mitjana de 100.000 euros cada mes a la desinfecció i neteja diària dels 177 parcs i zones infantils de Palma.

Les tasques de desinfecció es realitzen mitjançant els equips de la brigada municipal i de les dues contractes de Servei de Conservació i Manteniment dels Espais Verds Públics de Palma. Els equips que fan feina netegen amb especial esment els 1.500 elements de contacte que conformen aquests espais i que inclouen engronsadores, tobogans, jocs i altres elements de descans com papereres,  o bancs.

Seguint les indicacions del Govern, aquests espais s’han senyalitzat amb una cartelleria específica que recorda les mesures de seguretat amb motiu de la covid-19 a seguir a les àrees de jocs infantils. Així, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres. Així mateix, es recomana a pares, mares i tutors que els infants es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

Cal recordar que, seguint les darreres mesures de prevenció del Govern els parcs romandran tancats entre les 21 i les 7 hores des d’aquest divendres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *