Actualitat

Fins dia 7 de setembre està obert el termini per inscriure’s al Park(ing) Day 2020 que tindrà lloc dia 18 de setembre

Palma, 28 d’agost de 2020.-Des d’avui i fins dia 7 de setembre està obert el termini d’inscripció per associacions, centres escolars,  administracions al Park(ing) Day 2020 que tindrà lloc dia 18 de setembre  sota el lema “Un dia per a guanyar ciutat”. El Park(ing) Day és una de les activitats que s’emmarquen en a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra entre dia 16 i dia 22 de setembre.

Les entitats que vulguin participar hauran d’enviar un correu al mail mobilitat@palma.cat aportant el nom de l’associació o entitat, explicació del projecte i carrer, preferiblement a la zona blava, on es vol dur a terme l’activitat, motivant-ho i especificant l’horari. Així mateix, hauran d’especificar els metres de carrer que necessitaran ocupar durant aquest jornada.

Enguany, les entitats participants al Park(ing) Day hauran de complir les indicacions de les autoritats sanitàries vigents pel que fa a distància social,  ús obligatori de mascareta als espais urbans que s’emprin i rentat de mans freqüent.

El Park(ing) Day és un esdeveniment que té un caràcter no comercial i consisteix en dur a terme una ocupació alternativa d’un espai d’aparcament a la via pública, reinventante’l com una zona on passa alguna cosa diferent i amb l’objectiu de visibilitzar que un altre espai públic és possible a Palma.

Es tracta d’una iniciativa que s’ha consolidat any rere any. Així, l’any 2014 només es varen reconvertir dos espais mentre que en l’edició de l’any passat es transformaren un total de 18 espais dels carrers de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *