Actualitat

L’EMT crea dues noves rutes escolars per arribar a l’IES sa Ribera des de sant Jordi i al IES Juníper Serra des de Son Gibert

Palma, 31 d’agost de 2020.-A partir del proper 7 de setembre l’EMT posa en marxa dues noves línies escolars per connectar millor algunes barriades de Ciutat amb els seus Instituts d’Ensenyament Secundari de referència.

Així, per una banda es connectarà amb la línia e31 Sant Jordi amb l’IES la Ribera aturant a s’Aranjassa, es Pil·larí, l’IES la Ribera i l’Aquàrium. Aquesta nova línia sortirà des de Sant Jordi cap a l’Aquàrium a les 6:50, 7:30 i 8:20 i des de l’Aquàrium en sentit Sant Jordi a les 7:10 i a les 14:10. Aquest servei es prestarà mitjançant un bus de l’EMT.

Amb motiu de la tornada a l’escola es creen dues línies escolars noves des de dia 7 de setembre.

Per altre banda, seguint amb el pla de retorn a l’escola programat per l’EMT a partir del proper 7 de setembre, també es posarà en marxa la línia escolar e34, per connectar les barriades de Son Gibert, es Viver, es Rafal, Son Cladera i sa Indioteria amb l’IES Juníper Serra. Aquesta línia sortirà en sentit sa Indioteria des de Son Gibert a les 8:00 i a les 9:15. En sentit Son Gibert cap a sa Indioteria sortirà a les 14:05 hores.

Aquestes dues línies escolars estaran operatives durant els dies lectius i formen part del pla de reforç escolar que l’EMT ha programat a tota la xarxa a partir de dia 7 de setembre amb un reforç del servei de més d’un 20% i freqüències de pas durant els dies feiners en hora punta d’entre 5 i 6 minuts als grans corredors de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *