Actualitat

La Trobada de Gegants prevista per dia 12 de setembre se suspèn per la situació sanitària

Palma, 1 de setembre de 2020.- L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma ha decidit suspendre la XXIV edició de la Trobada de Gegants de Palma que s’havia de celebrar dia 12 de setembre al parc de les Estacions.

Enguany aquesta activitat s’havia adaptat a les condicions sanitàries i s’havia programat una plantada de gegants al parc de ses Estacions, eliminant el tradicional cercavila amb l’objectiu d’evitar l’intercanvi dels geganters i geganteres portadors atesa la dificultat de mantenir la distància social. Finalment, atès la situació sanitària actual, s’ha suspès aquesta XXIV edició a la qual ja havien confirmat la seva assistència un total de 9 colles. Cal recordar que aquesta trobada de gegants de Palma és una activitat molt arrelada a la què participaren en l’edició passada un total de 16 colles de diferents punts de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *