Actualitat

EMAYA neteja i desinfecta els espais públics d’ús escolar

Palma, 10 de setembre de 2020.- Amb l’inici del curs escolar, EMAYA ha posat en marxa un dispositiu diari per a netejar els espais públics que seran utilitzat per les escoles amb l’objectiu de facilitar el manteniment de les distàncies entre els alumnes i entre els diversos grups del centre durant el temps del pati, educació física i altres activitats.

Avui a partir de les 6 h ha començat la neteja amb desinfectant de les places situades davant els centres escolars de s’Aranjassa i la Casa Blanca, la plaça Bisbe Planas i la pista esportiva de Sant Jordi, la plaça Prevere Bartomeu Font de Son Ferriol, utilitzada per l’escola Sant Antoni Abad, la plaça i la zona d’aparcament del carrer Celia Viñas, utilitzada pel CEIP Es Pont, de Son Gotleu. Al barri de Cas Capiscol es fa la neteja del tram del carrer Germans García Peñarada, tancat per a ús escolar per part del CEIP Felip Bauzà, així com la pista esportiva de Los Almendros (Son Serra-la Vileta), utilitzada pel CEIP Son Serra.

Els propers dies a partir de les 6 h i normalment abans de les 9 del matí, es netejaran també places i trams de carrer utilitzats per centres com CEIP Costa i Llobera, Aula Balear, Sant Agustí, Sant Vicenç de Paul, CEIP Verge de Lluc, escoles infantils de Santa Creu i Son Fuster, i tots aquells espais d’ús escolar que es determini que requereixen aquesta neteja.

Per a la realització d’aquestes neteges especials, operaris d’EMAYA apliquen aigua amb desinfectant (dilució de lleixiu), a pressió amb especial incidència a les zones d’ús comú per part dels infants, elements que els infants puguin tocar, bancs, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *