Actualitat

L’Ajuntament de Palma tanca avui al públic els 177 parcs i zones infantils de la ciutat

Palma, 12 de setembre de 2020.- L’Ajuntament de Palma, a traves dels servei de Parcs i Jardins, han procedit avui de matí al tancament dels 177 parcs i zones infantils de Palma seguint la resolució de la conselleria de Salut i Consum per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

Així, al llarg d’aquest matí, les diferents contractes del servei de Parcs i Jardins, han fet feina per precintar l’accés a aquests espais. Seguint indicacions de les autoritats sanitàries, queden exclosos d’aquest tancament els parcs que l’Ajuntament de Palma ha cedit a diferents centres docents i educatius per dur-hi a terme activitats docents i que romandran oberts únicament durant l’horari lectiu sol·licitat per cada centre.

En aquest sentit, a Palma, s’han cedit a l’IES la Ribera un espai al parc de de la Ribera, al CEIP Cas Capiscol se li ha cedit l’espai del parc situat al carrer Rector Antoni Ferrer i al CEPIEEM Son Serra el parc infantil ubicat al carrer Ceda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *