Actualitat

Comença la Setmana Europea de la Mobilitat amb el lema “Per una mobilitat sense emissions”

Palma, 15 de setembre de 2020.-Des de demà i fins el proper dia 22 de setembre tindrà lloc la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany duu per lema “Per una mobilitat sense emissions” i que organitza l’Ajuntament de Palma amb la col·laboració de l’EMT, l’SMAP, el Consorci de Transports de Mallorca i la conselleria de Mobilitat del Govern.

Enguany, per mor de la crisi sanitària derivada de la covid-19 i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions,  s’ha apostat per actes puntuals amb forma reduït i s’han programat diferents continguts amb accions que contribueixen a fer de Palma una ciutat més sostenible i que es podran seguir via les xarxes socials @ajuntpalma, @mobiAPParc, @mobipalma i  @smap.palma

  • Demà dia 16 de desembre es donaran a conèixer les rutes saludables del Govern mitjançant un vídeo a xarxes socials
  • Dijous, 17 de setembre tindrà lloc a les 18:30 hores a la sala de plens el lliurament dels Premis a la Fidelitat al Transport públic
  • Divendres 18  de setembre se celebrarà el Parking Day als carrers de Palma
  • Dissabte s’ha programat un vídeo via xarxes socials amb una demostració de consells de manteniment de bicicletes que imparteix el personal de Bicipalma
  • Diumenge dia 20 tindrà lloc un concurs de fotografia i dibuix amb tres categories diferents
  • Dilluns dia 21 de setembre es farà una ruta dels misteris virtual
  • Dimarts dia  22 se celebra el Dia Europeu sense cotxes. Durant aquest dia no es podrà aparcar a la ORA a excepció dels residents que disposin del corresponent distintiu.

A més, des de demà mateix i fins dia 22 de setembre la Línea 2 de l’EMT es reprèn i serà gratuïta. Cal recordar que la línea 2 recupera les aturades dels carrers General Riera – cantonada Ticià, Balanguera 25, i Rafael Rodríguez Méndez – cantonada Avinguda Argentina. Aquesta línia va modificar el seu recorregut el desembre passat amb la reestructuració general de línies de l’EMT i posteriorment, amb la declaració de l’Estat d’Alarma va haver de suspendre el servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *