Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Arriba la darrera fase del Concurs Pop Rock 2020

Palma, 22 de setembre de 2020.- Tot a punt per a la darrera fase del concurs Pop Rock 2020. Així, les semifinals del concurs se celebraran al llarg del proper diumenge dia 27 se setembre i la final dia 4 d’octubre a Es Gremi, la qual cosa permet adequar-se a les normatives sanitàries actuals a més de la seva emissió en streaming. Per tant, per tal de facilitar el seguiment del concurs a la ciutadania, les dues cites s’emetran en directe a través de l’APP Es Gremi Live Streaming.

D’aquesta manera, per a les semifinals d’aquest diumenge s’estableix l’horari d’actuacions d’11:00h a 14:00h per a les categories de música urbana i de metal-punk i de 16:00h a 21:00h per a la categoria de pop rock. Així mateix, tothom que ho desitgi podrà votar el seu grup favorit al llarg de tot el dia a través de la plataforma de Participació Ciutadana tufas.palma.cat, de la qual en sortirà un grup que passarà a la final per votació popular. Recordar  que per a aquesta semifinal el jurat ha escollit 21 grups dels 102 aspirants: 11 bandes que competiran a la categoria de Pop Rock, 6 a la d’Urbana i 4 a la de Metal Punk. El jurat està integrat per l’activista cultural Ana Espina, l’impulsor de l’associació MallorcaNochentas Juan Antonio Forés, Pinxo, la cantant Mary Paxanga, la periodista Marta Terrasa i el membre de l’equip d’Es Gremi, Xisco Vargas.

A la final dia 4 d’octubre hi actuaran un total de 4 grups, un per cada categoria (música urbana, metal-punk i pop rock) al qual se li ha de sumar el que hi passarà per votació popular. Les finals se celebraran dia 4 d’octubre a Es Gremi a partir de les 18:00h.

Les semifinals, que se celebraran aquest diumenge 27 de setembre i la final, dia 4 d’octubre, s’emetran en streaming per facilitar-ne el seu seguiment.

Cal destacar que tant per a les semifinals com per a la final es comptarà amb la presència de persones destacades del sector musical (representants de discogràfiques, programadors, mànagers, etc.) així com de premsa especialitzada. Igualment, les persones que vulguin assistir-hi com a públic podran descarregar-se la seva entrada gratuïta a través de la web www.esgremi.com

De la mateixa manera, Es Gremi oferirà servei de bar a la zona del Cafè al llarg de les dues jornades amb pantalles per a poder seguir en directe les actuacions, que se celebraran a la Sala 1 del centre, garantint totes les mesures de seguretat actuals.

Al llarg de dia 27 de setembre tothom que ho desitgi podrà votar el seu grup favorit a través de la plataforma de Participació Ciutadana “tufas.palma.cat”, del qual en sortirà un dels grups que passarà a la final per votació popular.

Tota la informació es podrà consultar a www.palmacultura.cat i a l’APP de PalmaCultura, o a www.esgremi.com S

Horari de les semifinals

d’11 a 14 h 

CATEGORIA URBANA
-DOCTOR ZHASKA Y LA BANDA MISTERIO
-JULIETA CAVALARO
-RUMBA KATXAI
-SOFIA R.
-SR. BOURBON
– TABU

CATEGORIA METAL-PUNK
-DEAD EYES WOLVES
-MILANA
-PSIDERALICA
-TASTE MY SWEET REVENGE


De 16 a 21 h 


CATEGORIA POP ROCK
-BAD SHADES
-ESCORPIO
-GO CACTUS
-LA SECTA REVOLUCIONARIA VOLADORA DE LEONIDAS KRISTOFF
-LLAMPUGA AMB PEBRES
-MODEL SLAVES
-PELIGRO
-SALVATGE COR
-THE GREUGE-THE INDIAN SUMMER
-VAQUER

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email