Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Cultura subvenciona 37 espais culturals de Ciutat

Palma, 22 de setembre de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui concedir subvencions a 37 espais culturals de Ciutat. La convocatòria, que enguany s’ha duplicat fins arribar gairebé als 150 mil euros, subvencionarà un total de 37 espais: 29 llibreries i  galeries d’art, 7 teatres, auditoris i espais independents de creació artística i 2 cinemes. A la convocatòria de subvencions es presentaren un total de 41 espais, 4 dels quals han quedat exclosos per no complir amb els requisits exigits a les bases de la convocatòria.

Recordar que a la convocatòria, s’hi podien presentar sales de teatre, dansa, circ i altres disciplines de les arts en viu; sales de música; espais de creació i exhibició i artística i cultural; llibreries, galeries d’art i cinemes que no tenguessin més de 7 sales d’exhibició. Les ajudes econòmiques es distribueixen per trams, segons els metres quadrats dels espais, i gairebé tots els trams han duplicat la partida econòmica. Com que la convocatòria es declarà d’interès públic, el seu pagament serà anticipat del 100 per cent. L’import total concedit és de 144.991,10 euros.

“L’Ajuntament de Palma ha fet un esforç molt important per posar en marxa aquestes ajudes. Complim i complirem punt per punt el pla de xoc que presentàrem, és el nostre compromís i el full de ruta que seguim”, ha explicat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera. “Volem donar respostes a les entitats i als espais culturals que han vist malmesa la seva activitat a causa de la crisi sanitària del COVID-19 per tal de contribuir a la sostenibilitat del sector”, ha conclòs la coordinadora general de Cultura, Francisca Niell.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email