Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Bad Shades”, “Dead Eye Wolves”, “Salvatge Cor”, “Sofia” i “Doctor Zhaska y la Banda Misterio” finalistes del Concurs Pop Rock 2020

Palma, 28 de setembre del 2020.- Després de nou hores de música en directe ahir al Centre Musical Es Gremi, el jurat  ha proclamat els finalistes del Concurs Pop Rock 2020. Així, passen a la final del concurs que se celebrarà el proper diumenge 4 d’octubre “Sofia” (per la categoria de música urbana), “Dead Eye Wolves” (metal-punk) i “Bad Shades” i “Salvatge Cor” (pop-rock). En relació a la darrera categoria, el jurat ha decidit passin a la final dos grups en lloc de un de sol com estava previst “vista la gran qualitat dels grups, la gran diversitat dins d’aquesta categoria i també del major nombre de participants” .

“Ha estat una decisió difícil, qualsevol dels 21 semifinalistes que passaren ahir per Es Gremi era mereixedor d’actuar a la final”, han volgut aclarir des del jurat. A més, el jurat conformat per l’activista cultural Ana Espina, l’impulsor de l’associació Mallorca Nochentas Juan Antonio Forés “Pinxo”, la cantant Mary Paxanga, la periodista Marta Terrassa i el membre de l’equip d’Es Gremi Xisco Vargas, ha volgut remarcar “el gran nivell del certamen d’enguany, on a més hi ha hagut una actitud exemplar per part de tots els participants, una edició que ha esdevingut una veritable mostra de la riquesa creativa i interpretativa dels músics de l’illa”.   

El jurat ha destacat “l’alt nivell dels 21 grups que actuaren en directe aquest passat diumenge a les semifinals” i per això ha decidit que en la categoria de Pop Rock passin a la final dos grups en lloc d’un, tal com estava previst.

A aquests quatre grups elegits pel jurat se n’hi ha d’afegir un més elegit pel públic a través de la plataforma Tu Fas Palma, “Doctor Zhaska y la Banda Misterio”, amb 393 vots d’un total de 4.036 vots emesos (1.303 per a la categoria de música urbana, 1.108 per a la de metal-punk i 1.625 per a la de pop-rock), per la qual cosa dia 4 d’octubre a les 18:00h actuaran a es Gremi un total de 5 grups finalistes.

D’altra banda, cal recordar que la final es podrà seguir igualment a través de l’APP Es Gremi Live Streaming i que qualsevol dels 21 grups semifinalistes podrà optar als diferents premis accesit que han atorgat diferents representants del sector musical, com ara bé el premi a la millor cançó en català per part d’Enderrock, un seguiment especial a un dels grups per part de MondoSonoro, una actuació al festival Heavy Balear Fest, un premi d’un local d’assaig durant 6 mesos al millor grup amb més components femenines o l’edició d’un single en vinil per part d’Espora Records, entre d’altres.

Pel que fa als finalistes, el primer premi està valorat en 3.000 euros i una actuació a Fira B, el segon en 2.000 euros i el tercer en 1.000 euros, acompanyats tots ells d’una actuació a les festes de Sant Sebastià de 2021.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email