Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar Social reallotja una nova família de Son Banya

Palma, 29 de setembre de 2020.- A primera hora del matí s’ha procedit al reallotjament d’una família del poblat de Son Riera – Son Banya. Un operatiu amb suport de la policia local i policia nacional amb tècnics dels departaments de Benestar Social i Infraestructures han procedit a facilitar el desallotjament d’un alberg del poblat i s’ha reallotjat en nou habitatge fora del poblat.

Durant mesos, els tècnics de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament han estat treballant en aquest reallotjament en coordinació amb els altres serveis municipals. Immediatament després que hagi sortit la família, s’ha procedit a la demolició de l’alberg de manera que es garanteixi que no pugui ser novament ocupada.

Antoni Noguera: “Avui podem dir que una altra família de Son Banya té una nova oportunitat”.

Amb aquest nou reallotjament ja són 30 les famílies que han sortit del poblat des de que es va reiniciar el procés el 2018, lligat a ordres de desnonament. En aquest cas la sortida no ha estat producte d’un ordre judicial sinó que ha estat voluntària i la família s’ha incorporat al programa d’inserció social.

Des que s’inicià el desallotjament del poblat el juliol del 2018, ja són 30 les famílies que han sortit del poblat.

D’aquesta manera l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma deixa palès el seu compromís ferm de seguir endavant amb el full de ruta pactat ara fa un any i mig. “Avui podem dir que una altra família de Son Banya té una nova oportunitat”, ha remarcat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

En aquest sentit, cal recordar que l’equip de la defensa tècnica i la representació en els procediments de desallotjament relatius al poblat de Son Riera ja està preparant les demandes de desallotjament de les 94 famílies que romanen al poblat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email